Tandarts en mondhygiëne in het
centrum van Rotterdam

Wij zijn een gezellig en professioneel team met passie voor ons vak.Vakkundige behandelingen staan voorop. 

Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van ons team en onze praktijk. 

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk.


Als de tanden het voor het kiezen hadden, kozen ze voor de Tandheelkunde Goudsesingel!

Tandheelkunde met vertrouwen

Wij controleren en repareren in onze praktijk tanden en kiezen. Maar Tandheelkunde Goudsesingel behandelt vooral mensen. En dat doen we in alle rust en met aandacht voor degene die in onze stoel ligt. U gaat met vertrouwen naar onze praktijk.

Met de benodigde kennis en kunde, de modernste apparatuur en innovatieve technieken voeren we vrijwel elke tandheelkundige behandeling uit. Preventie staat bij ons centraal. We geven voorlichting en advies over gebitsonderhoud, toegespitst op de specifieke kenmerken van jouw tanden en kiezen.

Schrijf je in bij Tandheelkunde Goudsesingel

Team van Tandheelkunde Goudsesingel

Arijana Mujanovic

Arijana Mujanovic

Tandarts

Eigenaar van de praktijk

Big-registratienummer: 29057985402

Arijana studeerde af in 2002 als tandarts aan de universiteit van Amsterdam.  Vanaf 2002 was ze als mede-eigenaar werkzaam bij Tandzorg Kralingen. Naast algemene tandheelkunde heeft Arijana zich toegelegd op cosmetische tandheelkunde, implantologie en behandeling van patiënten met tandartsangst. Sinds 2017 is ze eigenaar van Tandheelkunde Goudsesingel.

Tandarts Mujanovic staat ingeschreven bij het Kwaliteits Register Tandartsen en volgt regelmatig nascholing om up-to-date te blijven. Ze is moeder van twee kinderen. In haar vrije tijd is ze sportief, leest ze en schildert ze graag.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMujanovic, A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Susan Weustink

Susan Weustink

Tandarts

Big-registratienummer: 99913663302

Susan is eind 2010 als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Ze heeft bij een aantal praktijken in Rotterdam en omgeving gewerkt en werkt sinds april 2018 onder andere bij Tandheelkunde Goudsesingel. Wat haar zo aanspreekt in de praktijk is de kleinschaligheid en de goede sfeer. Vanaf februari 2019 zal ze zowel op maandagen en donderdagen werkzaam zijn.

Het leuke aan de tandheelkunde vindt Susan het contact met patiënten en het samenwerken aan een mooie en gezonde mond. Om up-to-date te blijven volgt ze regelmatig cursussen, voornamelijk op het gebied van restauratieve en cosmetische tandheelkunde. Daarnaast vindt ze het werken op de millimeter een uitdaging, daarom doet ze graag wortelkanaalbehandelingen.

Susan woont in Rotterdam en is in november 2018 moeder geworden van een zoon. In haar vrije tijd sport, kookt en fotografeert ze graag, ook gaat ze regelmatig lekker de natuur in voor een wandeling of fietstocht.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlWeustink, S. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Sanaa Alterch

SANAA ALTERCH

Tandarts


Big-registratienummer is: 19924263202

Sinds jongs af aan wilde ik tandarts worden waardoor ik met veel plezier ben gaan studeren aan de ACTA in Amsterdam. In juni 2018 heb ik de opleiding cum laude afgerond. Sindsdien heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken, namelijk; een lach op het gezicht van mijn patiënten toveren!
Mijn interessegebied is de esthetische tandheelkunde en rehabilitatie van het gebit.

Naast mijn werk als tandarts ben ik ook werkzaam in ons familiebedrijf.

Sanaa Alterch

CATHLEEN FONG

Tandarts

 

Big-registratienummer is: 19930251602

Cathleen studeerde in 2016 af als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. Ze continueerde haar studie aan de Rijksuniversiteit van Groningen, waar ze in 2021 de opleiding tandheelkunde succesvol heeft afgerond. Na 7 jaar in Groningen te hebben gestudeerd en gewerkt, verhuisde zij in 2023 terug naar het mooie Rotterdam.

 

De cosmetische tandheelkunde spreekt Cathleen in het bijzonder aan, mede omdat het maken van kunst haar hobby is. Uitgebreide projecten waarbijkwaliteiten als geduld, creativiteit, secuur werken en handvaardigheid essentieel zijn, haalt zij veel voldoening uit. Verder vindt ze het belangrijk om aandacht te besteden aan het begeleiden van angstige patiënten; het aanbieden van mondzorg in een fijne en open sfeer met oog voor individuele zorg, aandacht en kwaliteit staat voor haar voorop. Haar persoonlijke doel is om elke patiënt met een stralende glimlach naar buiten te sturen!

Yasemin Gul

Yasemin Gül

Mondhygiëniste

Yasemin is in 2014 afgestudeerd als Bachelor of Health aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien werkt ze fulltime als mondzorgkundige in een tandartspraktijk. Als mondhygiënist voert ze preventieve handelingen uit. Daarnaast behandelt ze mond- en tandvleesproblemen en adviseert ze hoe je nieuwe tandproblemen voorkomt. Om up-to-date te blijven, volgt Yasmin jaarlijks bij- en nascholing. Ze staat ingeschreven in het Kwaliteits Register Mondhygiënisten (KRM) en bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. 


Yasemin woont in Rotterdam. Haar hobby’s zijn sporten, lezen en wandelen. Ze brengt veel tijd door met haar familie.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlGül, Y. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Cecile van Wingerden

CÉCILE VAN WINGERDEN

Geregistreerd Mondhygiëniste


Big-registratienummer is: 09927377779

Cécile is in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht als Bachelor of Science. Sindsdien werkt ze als mondhygiënist bij Tandheelkunde Goudsesingel op de maandag, donderdag en vrijdag. Cécile richt zich als
mondhygiënist voornamelijk op de preventie van mond- en tandvleesproblemen, geeft adviezen om tandproblematiek te voorkomen en voert preventieve handelingen uit. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en staat in het Kwaliteits Register Mondhygiënisten (KRM). Haar kennis blijft up to date door het volgen van bij- en nascholing. Sinds 1 juli 2020 heeft Cécile een BIG-nummer en is ze opgenomen in het tijdelijk BIG-register als geregistreerd-mondhygiënist. 


Cécile woont in Rotterdam en haar hobby’s zijn met vrienden ergens eten, naar buiten/het bos gaan om te wandelen en (wedstrijden) rijden met haar paarden.

Cecile van Wingerden

SEHER KARTAL

Mondhygiëniste

Seher is in 2023 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de Hogeschool Utrecht. Na haar afstudeerstage in 2022 is zij direct gestart bij Tandheelkunde Goudsesingel. Haar passie ligt bij parodontologie en preventieve tandheelkunde, met als doel het behoud van tanden en kiezen voor een gezonde mond en een stralende glimlach. Ze is toegewijd aan optimale zorg, gelooft sterk in preventie en voorlichting, en wil haar patiënten helpen zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen in hun mondgezondheid.

 

Buiten haar werk geniet ze van wandelen, tijd doorbrengen met familie en vrienden, en gitaar spelen voor creatieve ontspanning.

Cecile van Wingerden

AMAL SALAH

Mondhygiëniste

In 2023 behaalde Amal haar diploma als mondhygiënist aan de Hogeschool van Utrecht, en sindsdien heeft ze haar passie en expertise toegespitst op twee belangrijke gebieden: het behandelen en beheersen van parodontitis en het begeleiden en behandelen van angstige patiënten. Zij is  lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM). 

 

Amal kun je treffen op de Zaterdagen bij Tandheelkunde Goudsesingel.

Joyce

JOYCE

Balieassistente

Joyce is sinds 2008 werkzaam als balieassistente in de tandheelkunde. Patiënten te woord staan is haar sterke kant en daar is Tandheelkunde Goudsesingel heel erg blij mee. 

Ze houdt van uitwaaien op het strand of naar het bos te gaan waarbij ze altijd haar camera bij zich heeft om mooie foto’s te maken. Verder leest ze net als Tetske literaire thrillers.

Merima

merima 

Tandartsassistente

Merima is de zus van tandarts Arijana Mujanovic. Ze werkt inmiddels ruim 10 jaar als tandartsassistente.  Daarvoor was ze 12 jaar werkzaam in het Sint Franciscusziekenhuis als sterilisatie-assistente. Haar interesse ligt voornamelijk op de voorbereiding voor de operatieve/ implantologie behandelingen. 

Merima is moeder van 2 kinderen en in haar vrije tijd doet ze aan sport.

Tetske

Tetske

Tandartsassistente

Tetske is sinds 2003 assistente bij tandarts Arijana Mujanovic. Voordat ze bij haar in dienst kwam, werkte ze enige tijd bij een kindertandarts, maar ze voelt zich in een reguliere praktijk zoals Tandheelkunde Goudsesingel meer op haar plaats. Tetske verricht haar werkzaamheden met veel plezier en vindt het contact met de patiënten erg leuk. Ze vindt het een interessant vakgebied. 

Tetske is moeder van 3 kinderen. In haar vrije tijd leest ze graag literaire thrillers.

Marieke

marieke

Tandartsassistente

Marieke was in de zomer van 2018 klaar met haar tandartsassistente opleiding in Leiden. Ze vindt het assisteren aan de stoel het leukst om te doen, omdat ze dan een hecht team met de tandarts kan vormen en zo perfect op elkaar in kunnen spelen. 

In haar vrije tijd is Marieke graag buiten, aan het wandelen of ze gaat naar de paarden/ manege.

Noah

MERYEM 

Tandartsassistente

Meryem is in 2019 aan de tandartsassistentenopleiding begonnen en ze heeft deze in 2022 met succes afgerond. Meryem vindt het assisteren aan de stoel leerzaam en interessant. Het mooiste onderdeel van haar werk vindt zij het contact met de patiënt. In haar vrije tijd gaat ze graag zwemmen of tennissen en de tijd voor haar 3 kinderen is het allerbelangrijkste.

Klachtenregeling

Tandheelkunde Goudsesingel streeft er altijd naar om je naar tevredenheid te helpen. Heb je desondanks een klacht? Maak het ons kenbaar. We leggen je onze handelwijze uit. Eventueel zoeken we samen naar een oplossing.

Komen wij er samen niet uit, neem dan contact op met het Tandheelkundig Informatie Punt op 0900 202 5012 (€0,90 per gesprek). TIP is geen klachtenbureau. Hun medewerkers geven tips en handvatten over hoe je het beste in gesprek gaat met je tandarts. Wordt je klacht niet naar tevredenheid opgelost? Maak dan gebruik van de klachtenregeling van het ANT