Tandarts en mondhygiëne in het
centrum van Rotterdam

Wij zijn een gezellig en professioneel team met passie voor ons vak.Vakkundige behandelingen staan voorop. 

Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van ons team en onze praktijk. 

Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk.


Als de tanden het voor het kiezen hadden, kozen ze voor de Tandheelkunde Goudsesingel!

Tandheelkunde met vertrouwen

Wij controleren en repareren in onze praktijk tanden en kiezen. Maar Tandheelkunde Goudsesingel behandelt vooral mensen. En dat doen we in alle rust en met aandacht voor degene die in onze stoel ligt. U gaat met vertrouwen naar onze praktijk.

Met de benodigde kennis en kunde, de modernste apparatuur en innovatieve technieken voeren we vrijwel elke tandheelkundige behandeling uit. Preventie staat bij ons centraal. We geven voorlichting en advies over gebitsonderhoud, toegespitst op de specifieke kenmerken van jouw tanden en kiezen.

Schrijf je in bij Tandheelkunde Goudsesingel

Team van Tandheelkunde Goudsesingel

Arijana Mujanovic

Tandarts

Eigenaar van de praktijk

Big-registratienummer: 29057985402

Arijana studeerde af in 2002 als tandarts aan de universiteit van Amsterdam.  Vanaf 2002 was ze als mede-eigenaar werkzaam bij Tandzorg Kralingen. Naast algemene tandheelkunde heeft Arijana zich toegelegd op cosmetische tandheelkunde, implantologie en behandeling van patiënten met tandartsangst. Sinds 2017 is ze eigenaar van Tandheelkunde Goudsesingel.

Tandarts Mujanovic staat ingeschreven bij het Kwaliteits Register Tandartsen en volgt regelmatig nascholing om up-to-date te blijven. Ze is moeder van twee kinderen. In haar vrije tijd is ze sportief, leest ze en schildert ze graag.

Rosan witting

Tandarts

Big-registratienummer: 89923334102

Rosan Witting studeerde in de zomer van 2017 af aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA, Universiteit van Amsterdam). 


Vanaf midden december werkzaam als tandarts bij Tandheelkunde Goudsesingel.

Yasemin Gül

Mondhygiëniste

Yasemin is in 2014 afgestudeerd als Bachelor of Health aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien werkt ze fulltime als mondzorgkundige in een tandartspraktijk. Als mondhygiënist voert ze preventieve handelingen uit. Daarnaast behandelt ze mond- en tandvleesproblemen en adviseert ze hoe je nieuwe tandproblemen voorkomt. Om up-to-date te blijven, volgt Yasmin jaarlijks bij- en nascholing. Ze staat ingeschreven in het Kwaliteits Register Mondhygiënisten (KRM) en bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten. 


Yasemin woont in Rotterdam. Haar hobby’s zijn sporten, lezen en wandelen. Ze brengt veel tijd door met haar familie.

JOYCE

Balieassistente

Joyce is sinds 2008 werkzaam als balieassistente in de tandheelkunde. Patiënten te woord staan is haar sterke kant en daar is Tandheelkunde Goudsesingel heel erg blij mee. 

Ze houdt van uitwaaien op het strand of naar het bos te gaan waarbij ze altijd haar camera bij zich heeft om mooie foto’s te maken. Verder leest ze net als Tetske literaire thrillers.

merima 

Tandartsassistente

Merima is de zus van tandarts Arijana Mujanovic. Ze werkt inmiddels ruim 10 jaar als tandartsassistente.  Daarvoor was ze 12 jaar werkzaam in het Sint Franciscusziekenhuis als sterilisatie-assistente. Haar interesse ligt voornamelijk op de voorbereiding voor de operatieve/ implantologie behandelingen. 

Merima is moeder van 2 kinderen en in haar vrije tijd doet ze aan sport.

Tetske

Tandartsassistente

Tetske is sinds 2003 assistente bij tandarts Arijana Mujanovic. Voordat ze bij haar in dienst kwam, werkte ze enige tijd bij een kindertandarts, maar ze voelt zich in een reguliere praktijk zoals Tandheelkunde Goudsesingel meer op haar plaats. Tetske verricht haar werkzaamheden met veel plezier en vindt het contact met de patiënten erg leuk. Ze vindt het een interessant vakgebied. 

Tetske is moeder van 3 kinderen. In haar vrije tijd leest ze graag literaire thrillers.

marieke

Tandartsassistente

Marieke is in de zomer van 2018 klaar met haar tandartsassistente opleiding in Leiden. Ze vindt het assisteren aan de stoel het leukst om te doen, omdat ze dan een hecht team met de tandarts kan vormen en zo perfect op elkaar in kunnen spelen. 

In haar vrije tijd is Marieke graag buiten, aan het wandelen of ze gaat naar de paarden/ manege.

Klachtenregeling

Tandheelkunde Goudsesingel streeft er altijd naar om je naar tevredenheid te helpen. Heb je desondanks een klacht? Maak het ons kenbaar. We leggen je onze handelwijze uit. Eventueel zoeken we samen naar een oplossing.

Komen wij er samen niet uit, neem dan contact op met het Tandheelkundig Informatie Punt op 0900 202 5012 (€0,90 per gesprek). TIP is geen klachtenbureau. Hun medewerkers geven tips en handvatten over hoe je het beste in gesprek gaat met je tandarts. Wordt je klacht niet naar tevredenheid opgelost? Maak dan gebruik van de klachtenregeling van het ANT